Идеи за подарък

Идеи за подарък

 

 

 

Често се чудим как да  впечатлим наш приятел / приятелка  с изненадващ подарък.

 

 


"Фотосесия - подарък "


е чудесен начин да му поднесете неочаквани емоции и дълготрайни спомени .

Поводите могат да бъдат много - рожден ден,специална годишнина , Свети Валентин .Снимки в студио или навън в парка могат да бъдат и супер подарък и за семейства - годеж, предсватбена сесия, снимки с децата. Отворени сме към всякакви идеи - от "откачената" ви хрумка , до изпълнението, повярвайте ми, има само едно обаждане :)

"Ваучер за фото услуга "

Можете да подарите ваучер на определена от вас стойност за : снимки за рожден ден, индивидуална, семейна  фотосесия , отпечатване на ваши снимки на фотохартия , дизайн и печат на фотокнига, календар или друга услуга , предлагана от мен.


Снимката е жива на картия !


Свикнали сме да "щракаме" постоянно, но файла в компютъра и телефона не носи същото преживяване, като хартиената снимка. Тя има цвят, мирис, можеш да я докоснеш , погалиш, залепиш в албум, подариш на баба и дядо . Можеш  да я сложиш в рамка , да я закачиш на стената или поставиш на бюрото . Добрия отпечатък на качествена фотография в достатъчно голям формат също може да бъде впечатляващ и стилен подарък за съответен повод. Студиото ни може да осигури висококачествен  печат на направените от нас фотографии , на разнообразни видове хартии и медии,дълготрайни и стилни, с фотографско и арт качество .

 


Фотокнигата


е друг прекрасен и модерен начин да бъдат представени вашите снимки , направени в нашето студио. Канава ,  изпъната на подрамка  , Комплект снимки с паспарту в луксозна кутия , Фотопанелче от МДФ за стена , с подпора и правоъгълен с панти /на снимките в галерията/, са стилни подаръци , които можете да намерите само при нас. Заповядайте да разгледате мострите и да прецените коя от тях показва най-добре вашият вкус и стил .

 


Календар еднолистов или многолистов 


Любимият ни подарък , който изработваме в студиото е календар с ВАШИ  фотоси , направени естествено от нас, и с индивидуален дизайн . Подаваме ви няколко идейки :

Какво ще кажете за 13 листов еротичен календар , в един единствен екземпляр, съставен за един единствен потребител - "вашият " човек ?

Какво ще кажете за 13 листов календар от семейната ви сесия, с който да зарадвате възрастните си родители ? Всеки месец - нова снимка на любимите внучета?

Или еднолистов календар, отпечатан на фотографска хартия или на 300 гр картон , по ваш избор , със семпъл дизайн , индивидуализиран специално за вас, или избран от някои от темплейтите , които  можете да видите в студиото ?

 


Просто се обадете .