Някои съвети при подготовката за фотосесия

Някои съвети при подготовката за фотосесия

Семейната снимка е безценна реликва за поколенията.

 Най-важното е да бъдете себе си ,но все пак се потгответе !

Ако имате някакви предпочитания   за това как да се проведе сесията и къде , добре е да ги споделите предварително .  Отворени сме към  всякакви идеи .

Сесията продължава между половин час и час и половина ,в зависимост от възрастта на участниците . Можете да донесете колкото искате тоалета  ,които да смените по време на снимките . Често ви снимаме боси ,така че  помислете за педикюра си.

Семейните снимки се получават приятни за окото ,когато мааалко сте помислили за стайлинга на семейството ви . Просто правило : подберете дрехи в една тоналност ,без надписи и големи фигури върху тях . За всеки случай вземете бели и или черни – те винаги изглеждат стилно !

Погрижете се децата ви да са се наспали , нахранени и в добро настроение . Ние не насилваме деца да се снимат . (Но се е случвало да ги храним:).Ако имате домашен любимец – доведете го , няма нужда да ни доказвате, че той е част от семейството – ние го знаем !

 Снимките ви могат да бъдат публикувани в интернет с цел представяне на портфолио на фотографското ни студио, и ако не искате това да се случва ,моля да ни уведомите предварително.  Ние очакваме от вас да не използвате направените снимки за комерсиални цели .