Сватба

Сватба

Сватба

 

Заснемане на СВАТБА

 

 

ПАКЕТ РИТУАЛИ 

Включва заснемането на ритуали, кратка фотосесия и снимки с гостите. 

Получавате всички добри  кадри обработени и записани на носител или като линк за изтегляне, в максимална резолюция и оптимизирани за уеб. 

Обща продължителност на ангажимента  2 часа. Всеки допълнителен час се заплаща по 100 лева.

Цена: 350 лева

 

ПАКЕТ ЦЯЛА СВАТБА

Включва заснемането на граждански, църковен ритуали,  снимки с гостите, фотосесия на избрано от вас място,  както и празненството в ресторант. 

Получавате всички добри  кадри обработени и записани на диск  или на флаш памет, в максимална резолюция и оптимизирани за уеб. Освен това получавате безплатно съхранение на файловете от сватбата в продължение на три месеца в облачно пространство. То позволява постоянен достъп до файловете от всеки притежател на връзката, споделяне и изпращане.

Получавате 40 броя хартиени копия.

Обща продължителност на ангажимента  10 часа . Всеки допълнителен час се заплаща по 100 лева.

Цена 1100 лева.

 

ПАКЕТ ЦЯЛА СВАТБА, ЗАСНЕТА ОТ ДВАМА ФОТОГРАФИ 

Има много причини да предпочетете всеки детайл от този важен момент от живота ви да бъде заснет от двама фотографи. Хонорарът на втория фотограф се обсъжда допълнително, в зависимост от неговата ангажираност.

 

Вашият сватбен ден е наистина ВАШ празник. Не на фотографа, не на сватбената агенция, не на роднините ви! Направете го така, както на Вас ви се иска! Осигурете си безупречен празник , като се доверите на професионалисти в този бранш ! Лично аз Ви гарантирам, че няма да ви "вкарвам" в някакви чужди емоции и състояния, да ви карам да правите неща, които не са "вашите", насила да се усмихвате или да правите акробатика. Аз просто присъствам на вашият ден, за да си го спомняте после такъв, какъвто е бил.

 

 

Готовите снимки се получават в срок от 40 работни дни от датата на събитието.

В така посочените цени са за събития на територията на град Бургас. За места извън Бургас, се добяват транспортни разходи 0,35 лв за км, и при необходимост нощувка .

Ако вашето събитие е различно от изброените тук, обадете се за специална цена.

 

 

 

Обадете ми се още сега! Ще се радвам да отговоря на всички Ваши въпроси.
Мара Радева
0888 74 65 28
info@mararadeva.com