Снимки за онлайн магазин Colosseum

Снимки за онлайн магазин Colosseum

Представям ви работата си с магазинът за дамска мода Colosseum. Всяка седмица моделиерите създават нови  модели дрехи  и наистина уникални чанти от естествена кожа. Девизът им е : " Животът е твърде кратък , за да носим скучни дрехи ".

През лятото правим снимки навън, на плажа, по улиците . Натуралните цветове на облеклата и кожата изглеждат добре в естествена среда .През зимата се скриваме в студиото и пак много се забавляваме . Но с нетърпение чакаме пак хубавото време , за да се върнем на дюните .

Когато ги снимам , се старая да  представя дрехата по възможно най-детайлния начин , да запазя текстурата и да "извадя" цвета , вторачена в най-правилната светлина. А след като отберем добрите кадри , започвам да ги гледам като потребител. След това  се обаждам в магазина да ми запазят някой модел ( защото вече съм пристрастена към моделите на Colosseum ), а той се оказва , че  вече е се е продал ... Освен във физическия си магазин в центъра на гр.Бургас, онлайн продажбите, Колизеум отдавна продават и в чужбина. Един пример  за това, как добрите продуктови снимки отварят границите и помагат за бързото развитие на нещата . Сайта на магазина можете да разгледате тук :  http://colosseumbg.com/