Услуги и цени

Услуги и цени


  

Снимките в студио Лемонейд се осъществяват само с предварително записан час.

Ако сте притежател на Ваучер от Студио Лемонейд, моля да спазите срока на вашият ваучер, който обичайно е 3 месеца, след този срок той е невалиден. Обадете се на тел.0888746528 , най-малко 2 седмици преди изтичане на срока на Ваучера, за да имаме възможност за избор на дата, съобразена със заетостта на фотографа.

СЛЕД   КАТО   СТЕ   СЕ   СНИМАЛИ :

             В срок от една седмица получавате всички добри снимки от фотосесията в специална галерия, номерирани. Тези снимки са в суров вид, компресирани и със ЗАЩИТЕН НАДПИС В средата на снимката.Тези снимки са само за избор.Ти не могат да бъдат публикувани и ползвани  в този вид.

След като изберете броят снимки за който сте заплатили, ми изпращате по имейл номерата на избраните снимки.

Вие получавате всички избрани от Вас снимки с направените от мен  корекции /ако е необходимо/ контраст, лек ретуш на кожни неравности, подрязване, цветови баланс.

ВНИМАНИЕ ! В цената не са включени специални корекции като: детайлен ретуш на лицата, "отслабващи " и други процедури за намаляне или уголемяване на определени части от тялото, подмяна на фонове и други. Тази услуга не е невъзможна, но отнема работно време и се заплаща допълнително. 

Сроковете  зависят от натовареността на фотографа.

 

         МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КАДРИ

 

Независимо кой пакет сте заплатили, вие можете да заявите допълнителен брой снимки. Те се заплащат до цената на  следващия пакет. Вие НЕ ПОЛУЧАВАТЕ останалите снимки от фотосесията .

Вижте условията по-долу на различните фотосесии, които се случват в студио или на локация.         

 

КОЛЕДНА СЕСИЯ

СЕМЕЙНА / ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ

ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ

СЕСИЯ НА НОВОРОДЕНО

СЕСИЯ НА БРЕМЕННА

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

ЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА

ЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ

ЗАСНЕМАНЕ НА КОРПОРАТИВНО СЪБИТИЕ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ И СУВЕНИРИ