Цени

Цени


                   ЦЕНИ НА ФОТОСЕСИИ И УСЛУГИ :

 

 

Броят на кадрите на цялото семейство и децата поотделно е по ваш избор. 

Сесия 10 кадъра в студио. Цена 70 лева. Получавате 10 кадъра в ЕЛЕКТРОНЕН формат по имейл.

Сесия 20 кадъра в студио. Цена 120 лева. Получавате 20 кадъра в ЕЛЕКТРОНЕН формат по имейл. Подарък: получавате избраните снимки на висококачествена японска фотохартия, плюс принт в размер А4 , поставен в рамка.

Сесия 30 кадъра в студио. Цена 150 лева. Получавате 30 кадъра в ЕЛЕКТРОНЕН формат по имейл. Подарък: получавате избраните снимки на висококачествена японска фотохартия, плюс принт в размер А4 , поставен в рамка.

 

 

 

 

                              СЛЕД   КАТО   СТЕ   СЕ   СНИМАЛИ :

             В срок от 5 работни дни получавате всички добри снимки от фотосесията в специална галерия, номерирани. Тези снимки са в суров вид, компресирани и със ЗАЩИТЕН НАДПИС В средата на снимката.Тези снимки са само за избор.Ти не могат да бъдат публикувани и ползвани  в този вид.

След като изберете броят снимки /съответно 10,20,30/, ми изпращате по имейл номерата на избраните снимки.

В срок от 14 работни дни  Вие получавате всички избрани от Вас снимки с направените от мен  корекции /ако е необходимо/ контраст, лек ретуш на кожни неравности, подрязване, цветови баланс.

ВНИМАНИЕ ! В цената не са включени специални корекции като: детайлен ретуш на лицата, "отслабващи " и други процедури за намаляне или уголемяване на определени части от тялото, подмяна на фонове и други. Тази услуга не е невъзможна, но отнема работно време и се заплаща допълнително. 

Сроковете са ориентировъчни и зависят от натовареността на фотографа.

 

         МОЖЕТЕ ДА ЗАЯВИТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КАДРИ

 

Независимо кой пакет сте заплатили, вие можете да заявите допълнителен брой снимки. Те се заплащат до цената на  следващия пакет. Вие НЕ ПОЛУЧАВАТЕ останалите снимки от фотосесията .

 

              СНИМКИ НА ХАРТИЯ

 

Ако желаете да получите допълнителни хартиени копия на вашите снимки, можете да ми ги заявите в писмен вид по имейл. Снимките се отпечатват с оригинални мастила с гарантирано качество на японска хартия .

 

 

9x13

10x15

13x18

15x21

20x25

А4

30x40

0.35 лв

0,45 лв

0,80 лв

2.50 лв

4.00 лв

4.00 лв

8,00 лв

 

 

 

КОЛЕДНА СЕСИЯ

СЕМЕЙНА / ДЕТСКА ФОТОСЕСИЯ

ИНДИВИДУАЛНА ФОТОСЕСИЯ

СЕСИЯ НА НОВОРОДЕНО

СЕСИЯ НА БРЕМЕННА

ПРОДУКТОВА ФОТОГРАФИЯ

ЗАСНЕМАНЕ НА АБИТУРИЕНТСКИ БАЛ

ЗАСНЕМАНЕ НА СВАТБА

ЗАСНЕМАНЕ НА КРЪЩЕНЕ

ЗАСНЕМАНЕ НА КОРПОРАТИВНО СЪБИТИЕ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА ФОТОГРАФИИ И СУВЕНИРИ