10 НАИСТИНА добри печатни идеи за декорация

10 НАИСТИНА добри печатни идеи за декорация

 

                      Когато декорираме стените на дома си си, най-често отиваме в близката галерия, купуваме хубава картина, или окачваме подарена. Но ако тя не означава нищо за нас, шансът да ни омръзне скоро е голям.

 За да създадете вашето собствено пространство по вашият уникален начин, където ще прекарате с удоволствие години наред, важно е да сте заобиколени с неща, които, както казва Мери Кондо (прочетете за метода и Кон Мари), трябва да ви носят Spark Joy - жизнерадостно чувство, искра всеки път, щом ги погледнете. Замислете се върху това и скоро  ще откриете вашите неща.

Ето няколко идеи  лично от мен  (много обичам често да сменям нещата които са ми омръзнали или вече не ми носят „искрата“):

        1.Любовно писмо / ученическа бележка . Преснимайте я, или я сканирайте и я отпечатайте на канава или поставете в рамка.(Вижте снимките).

        2.Рецепта на любимо ястие на баба ви, написана лично от нея. Преснимайте я, или я сканирайте и я отпечатайте на канава или поставете в рамка.

        3.Детска рисунка. Може да е ваша, може на децата ви. Преснимайте я и я отпечатайте в наистина голям формат.

        4.Стара снимка. Наскоро четох статия, че ако поставиш до леглото на възрастен негова снимка като млад, настроението и самочувствието му значително се подобрява, припомня си по-често младите и пълноценни години, абе въобще полезно е! Аз сканирах и подредих в семпъл колаж стари снимки на майка ми от нейната младост, не можете да си представите каква искра в очите и предизвика това!

        5.Снимка на къщата, в която сте отраснали ( входната врата на къщата на баба и дядо ви, снимки с приятели от детството…)

        6.Снимка на ваш любим предмет , който не се побира в апартамента ви (старото ви колело).

        7.И не на последно място, голяма снимка на  домашния Ви любимец... или снимки на децата Ви с него.

        8.Текст / послание / цитат, изписан с красиви калиграфски букви. В Студио Лемонейд ще изпишем  вашият текст по уникален начин, а не със стандартни шрифтове..

 

        Още много идеи могат да ви застигнат, ако се замислите какво действително Ви носи РАДОСТ от живота ! 

В Studio Lemonade Prints & Gifts ще Ви помогнем да откриете най-правилния формат за отпечатане на нещата, които Ви карат да се чувствате щастливи !!