Някои съвети при подготовката за фотосесия

Семейните снимки са безценна реликва за поколенията!

Най-важното е да бъдете себе си, но все пак се потгответе!

Сесията продължава между половин и един час, в зависимост от възрастта на участниците. Обикновено малките деца до 5 години са съпричастни около 15-20 минути.Можете да донесете  няколко тоалета, които да смените по време на снимките, но времето за преобличане е включено в общото време.Семейните снимки се получават приятни за окото, когато сте помислили за стайлинга на семейството ви.Просто правило : подберете дрехи в една тоналност, без надписи и големи фигури върху тях. За всеки случай вземете бели и или черни – те винаги изглеждат стилно! Погрижете се децата ви да са се наспали, нахранени и в добро настроение. Аз не насилвам деца да се снимат . (Но се е случвало да ги храним). Ако имате домашен любимец – доведете го!

Стремя се снимките, които правя да са семпли и красиви, където главните участници сте вие, вашите емоции и любов. За това предпочитам изчистени фонове, монохромни декори и дрехи.

Снимките ви могат да бъдат публикувани в интернет с цел представяне на моето портфолио , и ако не искате това да се случва, моля да ме уведомите предварително. Не можете да използвате направените снимки за комерсиални цели .