fbpx
Тел. 0888 746 528
Home » Лична фотосесия
by Mara Radeva

Personal portraits

ПОРТРЕТИ, КОИТО ЩЕ ОКАЧИТЕ НА СТЕНАТА!

Лична фотосесия

Мога да ви дам няколко причини да си направите не просто колекция от снимки, а празник на женствеността и подмладяване на духа, каквата е личната сесия в моето студио.
Всички сме уязвими и крием нашите страхове и притеснения. Разкривайки тази уязвимост ще и дадем власт, като си позволим да се отървем от задръжки и прегърнем истинската си същност.
Това е пътешествие на себеоткриване, шанс да изразите емоции, които думите не могат да уловят. Нека да разкажем вашата история за сила, красота и чар, която притежавате.
Нека с всеки кадър да станете свидетел на собствената си метаморфоза – разцвета на увереността, блясъка на любовта към себе си и осъзнаването, че сама по себе си сте шедьовър.
Една любовна история, от която всички имаме нужда- любовта към себе си.

Как протича фотосесията

Задължителна част от подготовката е вашата прическа и грим. С предварителна резервация, осигурявам гримьор в студиото, която да се погрижи за вашето блестящо представяне. За всичко това, разбира се можете да се погрижите и вие.На чаша пенливо вино за отпускане обсъждаме вашите желания и моите идеи и пристъпваме към забавлението. Получавате галерия с кадри за избор, а селектираните от вас ви предоставям обработени, на дигитален файл и отпечатани на фотохартия.
А сега представете си да подарите това изживяване на майка, дъщеря, приятелка. Всичките ми клиентки жени, преминали през тази фотосесия я описват като терапевтична и мощно повдигаща духа и самочувствието. Обикновено след това я подаряват на близка приятелка, за да съпреживеят отново емоцията.

Цени

10 кадъра по имейл и разпечатани на хартия 200 лв
20 кадъра по имейл и разпечатани на хартия 360 лв
Специално предложение ! Отстъпка 20% за две индивидуални фотосесии, записани в един ден! Зарадвайте себе си и доведете приятелка, майка , сестра!
Опционално грим и прическа организирани от мен.
Всеки допълнителен кадър 18 лв.
Като опция е отпечатването на големи принтове, готови за поставяне в рамка или в луксозна кутия.

Фотография и Печат
error: Не можете да копирате съдържанието!
ваучер ЗА КОЛЕДНА фотоСЕСИЯ

Записването за фотосесия сесия става със закупуването на ваучер. Информация за свободни часове на тел.0888-746-528

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00