fbpx
Тел. 0888 746 528
Home » Фотосесия за бременни
by Mara Radeva
ПОРТРЕТИ, КОИТО ДА ОКАЧИТЕ НА СТЕНАТА!

Фотосесия за бременни

Защо фотосесията за бременни е безценна за вас?
В нежното вълшебство на очакването на майчинството, тази фотосесия е преживяване, което надхвърля очакванията. Това е самооткритие, интимен диалог с душата и празнуване на чудното сътворение на живота. Този красив момент предлага възможност да запечатаме промяната, която претърпява тялото ви, и да оцените чудото на живота по красив начин.
Тази фотосесия отразява автентичната емоция на този уникален момент от живота ви. Тя спира времето, затваряйки в себе си деликатните моменти на любов, очакване и връзка. Тези кадри ще предоставят съкровище от спомени за цялото ви семейство. След години, вашето дете, гледайки ги, ще осъзнае дълбочината на любовта, с която са го посрещнали.

Защо да изберете мен

Семпли фонове, деликатна светлина, излъчване на вечна елегантност, носена от грацията на бременността. Изображенията, които се старая да създавам, не са просто модни филтрирани снимки, а вечни произведения на изкуството, които ще се гледат и ценят в продължение на поколения, напомняйки ви за пътуването, което сте започнали. Имам умения за работа със студийна светлина, както и емпатия и опит да извадя максимума от емоционалния момент на това трансформиращо състояние.

Кога е подходящото време

Най-доброто време за фотосесия за бременни е от 7-ия месец до края, щом състоянието ви го позволява. Снимките остават ценен спомен както за вас, така и за всички членове на семейството ви, затова всички са добре дошли да споделят преживяването. Помислете за стайлинга на всички членове- това допринася изключително много. Просто правило : подберете дрехи в една тоналност, без надписи и големи фигури върху тях. За всеки случай вземете бели и или черни – те винаги изглеждат добре! Допълнителни инструкции и съвети ще получите в разговор с мен.

Цени и пакети

10 кадъра по имейл и разпечатани на хартия 200 лв
20 кадъра по имейл и разпечатани на хартия 330 лв
Всеки допълнителен кадър 18 лв.
Като опция е отпечатването на големи принтове, готови за поставяне в рамка или в луксозна кутия.

Не се колебайте

Направете запитване за фотосесия за бременни

Задайте въпросите, които ви интересуват

Фотография и Печат
error: Не можете да копирате съдържанието!
ваучер ЗА КОЛЕДНА фотоСЕСИЯ

Записването за фотосесия сесия става със закупуването на ваучер. Информация за свободни часове на тел.0888-746-528

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00