fbpx
Тел. 0888 746 528
Home » Сватба
by Mara Radeva

Обожавам сватбите

Обичам хората, празнуващи живота. Дълбоко се трогвам от семейните истории, с които се срещам, преживявам, плача, когато писне гайдата и когато бащите извеждат булките… И снимам… моментите, които са НАИСТИНА ЦЕННИ, моментите, към които ще се връщате в спомените си години наред.

Вашият сватбен ден е наистина ВАШ празник. Не на фотографа, не на сватбената агенция, не на роднините ви! Направете го така, както на Вас ви се иска! Осигурете си безупречен празник, като делегирате важните детайли на професионалисти в този бранш!

Аз ще се постарая да запазя за Вас цялата палитра от експлозивни емоции на този ден, без да се натрапвам и да ви режисирам. Ще създам за вас първият документ за дългата семейна история, която започва от сватбения Ви ден.

Пакет малка сватба

Продължителност 2 часа. Пакет Малка сватба включва заснемането на ритуалите-граждански и църковен, кратка фотосесия и снимки с гостите. Получавате всички добри кадри обработени като линк за изтегляне, в максимална резолюция и оптимизирани за уеб. Всеки допълнителен час се заплаща по 150 лева.

Цена: 350 лева

Пакет голяма сватба

Продължителност 10 часа. Включва заснемането на граждански и църковен ритуали, фотосесия, снимки с гостите и празненството в ресторанта. Получавате всички добри кадри обработени и записани на носител или като линк за изтегляне, в максимална резолюция и оптимизирани за уеб.
Всеки допълнителен час се заплаща по 150 лева.

Цена 1200 лв.

Годежна фотосесия

Продължителност 2 часа. Запечатваме нежната вибрация между двама ви, на избрано от вас романтично място. Получавате всички добри кадри обработени като линк за изтегляне, в максимална резолюция и оптимизирани за уеб. Всеки допълнителен час се заплаща по 120 лева.

Цена: 350 лева

Не се колебайте

Направете запитване за заснемане на вашата сватба

Задайте въпросите, които ви интересуват

Сватбени фотокниги

Сватбените фотокниги са сравнително малка инвестиция, на базата на стойността на цялото сватбено тържество. Тази ваша първа книга е нещо, което можете да предадете на следващите поколения като скъпоценен артефакт, пълен със спомени и емоции. Фотокнигата ще вдъхновява и ще споделя магията на вашата любов с тези, които идват след вас, като ще ги кара да вярват в силата и красотата на истинското семейство. Можете да ги откриете в Магазина.

Фотография и Печат
error: Не можете да копирате съдържанието!
ваучер ЗА КОЛЕДНА фотоСЕСИЯ

Записването за фотосесия сесия става със закупуването на ваучер. Информация за свободни часове на тел.0888-746-528

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00