fbpx
Тел. 0888 746 528

Family portraits

Да бъдеш семейство е да си част от нещо прекрасно. Това означава, че ще обичаш и ще бъдеш обичан до края на живота си . Семействата са компасът, който ни води. Те са вдъхновението за достигане на големи висоти и пътуване по нашият път, когато от време на време се колебаем.
Лицата на нашите деца и родители са вълшебни огледала. Гледайки хората, които ни принадлежат, виждаме миналото, настоящето и бъдещето. Семейната снимка е РЕЛИКВА.

Настръхвам, като пиша това. Защото вълнението и умилението, с който разглеждаме архивни снимки на нашите баби и дядовци, са сакрална емоция!
Мисълта ми е, че въпреки стотиците мигновени мобилни кликове , които правим на ден, улавяйки чудните емоции на нашите деца, има снимки, които не могат да бъдат направени с телефон. Моята мисия е да ви “видя” ЗАЕДНО. Заедно във вашата връзка, в радост, благодарност, и принадлежност към вашето семейство. Можете да изберете вашият стил семеен портрет от опциите които предлагам.

Decor

Използват се наличните декори в студиото. Дифузна, мека, не контрастна светлина, създаваща нежни светлосенки и подчертаваща настроението. Препоръчително облекло: стилизирайте и съчетайте цветовете на облеклата на всеки член от семейството. Резултатът е цветна, но стилна визия , в която изпъквате вие. 180 лв - 10 кадъра по имейл и разпечатани на хартия. 260 лв - 20 кадъра по имейл и разпечатани на хартия.

Modern

Бял фон, много светлина, без ограничаващи декори. Възможност да се снимат големи групи, да танцувате и да се движите. Имате възможност да донесете любими ваши реквизити: музикални инструменти, спортни уреди и униформи, награди и купи, други важни и любими за вас неща, дрехи и стайлинг. Препоръчително облекло: практически без ограничения, но съгласувани цветове.
180 лв - 10 кадъра по имейл и разпечатани на хартия. 260 лв - 20 кадъра по имейл и разпечатани на хартия.

Classic B&W

Класически, вечни, черно бели снимки.
Изключителен начин да се абстрахираме от цветове, само вашите любов и прегръдки. Силно въздействащи и контрастни, подсилват емоцията и създават усещане за безвремие.
180 лв - 10 кадъра по имейл и разпечатани на хартия. 260 лв - 20 кадъра по имейл и разпечатани на хартия.
.

Luxe

Черен фон, фон напомня усещането за картини на стари майстори, но с модерен привкус. Сниман с един източник на светлина за повече драматичен ефект. Донесете си по-официални дрехи, ще блестим и ще създадем усещане за лукс.
280 лв - 20 кадъра по имейл и разпечатани на хартия.

Outdoor

Снимки на избрано от вас място. Красива галерия от кадри, която ще направим на естествена светлина. Ще уловим спонтанни емоции, докато вие се забавлявате в красива градска среда, в парка или на брега на морето.
200 лв, около 30-40 кадъра.

Фотография и Печат
error: Не можете да копирате съдържанието!
ваучер ЗА КОЛЕДНА фотоСЕСИЯ

Записването за фотосесия сесия става със закупуването на ваучер. Информация за свободни часове на тел.0888-746-528

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00