fbpx
Тел. 0888 746 528
Home » Снимки на мода и дрехи за каталог
by Mara Radeva

Модерният начин за заснемане на дрехи за онлайн магазини се развива постоянно, но към момента някои от най-актуалните тенденции включват:

  1. Употреба на естествена светлина: Мнозина брандове предпочитат естествена светлина пред изкуствено осветление. Това може да създаде по-естествени цветове и тонове на кожата на моделите и да допринесе за усещане за лекота и автентичност.
  2. Външни локации: Заснемането на дрехи на различни външни локации, като улиците на града, паркове или морски плажове, става все по-популярно. Това може да създаде лайфстайл истории и да представи облеклото в реален контекст.
  3. Имиджови снимки с модели: Използването на модели, които носят дрехите, помага на клиентите да си представят как ще изглеждат в конкретната облекла. Този подход допринася за по-силна свързаност и емоционално въздействие.
  4. Интерактивни елементи: Възможността за клиентите да взаимодействат с продукта – например, въртене на 360 градуса или зумване на снимките за по-детайлно разглеждане – става все по-популярна.
  5. Специални ефекти и обработка: Използването на специални ефекти и креативна обработка на снимките може да добави уникален стил към продуктите и да ги отделит от конкуренцията.
  6. Устойчивост: Брандовете все повече се фокусират върху устойчивостта. Заснемането на дрехи в екологично чиста среда или с акцент върху еко-материали и производство става все по-важно.Важно е да се има предвид, че тенденциите в модната фотография се променят и е важно да се адаптирате към нуждите на вашия бранд и целевата аудитория.
  7. Най-добрият начин за заснемане на дрехи за онлайн магазин варира в зависимост от уникалните характеристики на вашия бизнес и продуктовата линия.
 

Бял фон

Заснемане на дрехи на бял фон:

Цел: Този вид фотосесии се използва предимно за продуктов каталог или онлайн магазини. Целта е да се представят дрехите чисто и ясно, без ненужни отвлекателни фактори.

Фон: Фонът обикновено е чист, бял или друг неутрален цвят. Това помага да се фокусира вниманието върху дрехата.

Изглед на дрехите: Дрехите се представят в най-простата им форма. Снимките са обикновено прави, без модели или специални артистични елементи.

Осветление: Осветлението е равномерно и намалено, за да няма сенки и отражения. Този подход предоставя точно и ясно представяне на продукта.

Имиджови снимки

Рекламно заснемане с цел имиджови снимки:

Цел: Този вид фотосесии има за цел да представи дрехите в контекст, да създаде усещане за стил и лайфстайл и да привлече внимание към бранда. Те се използват в рекламни кампании и имиджови материали.

Фон: Фона може да бъде разнообразен - интериор на студио, улична среда, природен пейзаж и други, които да допринесат за повествователността на снимката.

Изглед на дрехите: Дрехите се представят по интересен и художествен начин. Моделите, аксесоарите и обстановката могат да бъдат интегрирани, за да се създаде история или настроение.

Осветление: Осветлението се използва като инструмент за създаване на атмосфера. Това може да включва игра със сенките и подчертаване на текстурите и детайлите.

В рекламното заснемане, фокусът е върху създаването на връзка с аудиторията и вдъхновяване на емоции, докато заснемането на бял фон е по-скоро ориентирано към предоставяне на ясна и обективна представа за продукта. И двата стила на заснемане са важни за модната индустрия и могат да бъдат използвани в зависимост от конкретните цели на бранда и продукта.

Не се колебайте

Направете запитване за заснемане на дрехи

Задайте въпросите, които ви интересуват

Фотография и Печат
error: Не можете да копирате съдържанието!
албуми за завършващи детска градина и училище

Разгледайте нашите уникални  дизайни, правени през годините. Можем да направим ТЕМАТИЧЕН дизайн специално са вашата група и клас, както и да отпечатаме албум дистанционно с ваши снимки! Обадете се за оферта!    0888-746-528

Записването за фотосесия сесия става със закупуването на ваучер. Информация за свободни часове на тел.0888-746-528

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00