fbpx
Тел. 0888 746 528
Home » Тест на камери и обективи NIKON в моето студио в Хасково

Тест на камери и обективи NIKON в моето студио в Хасково

by Mara Radeva

Като страстен потребител на марката Nikon през последните 20 години, за мен  беше доста вълнуващ момент, когато „Профайлд“ реши да представи новите безогледални тела и обективи от Z серията, в моето студио. Истината е, че човек няма много възможности да тества толкова техника, дошла специално в неговия град, защото такива ивенти се правят рядко.

Искам да отбележа движещата сила на тези техни събития, която си има име – Милена. Тя е прекрасна, обладана от енергията на младостта, пълна с ентусиазъм, мислеща, позитивна и решаваща с лекота всякакви задачи. След срещата с такива готини млади хора, ставаш спокоен за бъдещето.

Презентацията на продуктовия мениджър Христилиян беше относно новите  функционалности и изключително качествена визия на изображенията и видеото на Z серията. След това всички присъстващи бяха като “деца в сладкарница”. Дошлите имаха възможност да тестват и задават въпроси. На разположение беше Nikon Z5 , Nikon Z6II, моят личен фаворит /заради ретро визията, не скривам , Nikon Zf, камера на годината  Nikon Z8, Nikon Z9, Nikon Z7II. Обективи: NIKKOR Z 28-400mm f/4-8 VR, NIKKOR Z 85mm f/1.2 S, NIKKOR Z 17-28mm f/2.8, NIKKOR Z 28mm f/2.8, NIKKOR Z MC 50mm f/2.8, и още много други.  Освен това две красиви актриси от хасковския театър Нелина Михайлова и Стефана Дункова, бяха поканени за модели .

Благодаря на Никон за възможността хасковлии да пипнат и тестват безогледалната серия. Възможността да се изразяваш свободно е най-важното нещо за един творец и инструмента, който избереш да ти помага е изключително важен. Моят първи избор беше и си остана Никон, заради всички функционални и високотехнологични неща, ергономия и красота, но най-вече бе любов от пръв поглед.

Можете да видите какво се случваше благодарение на моята колежка Таня Коритарова, фотограф от Пловдив.

You may also like

Leave a Comment

Фотография и Печат
error: Не можете да копирате съдържанието!
албуми за завършващи детска градина и училище

Разгледайте нашите уникални  дизайни, правени през годините. Можем да направим ТЕМАТИЧЕН дизайн специално са вашата група и клас, както и да отпечатаме албум дистанционно с ваши снимки! Обадете се за оферта!    0888-746-528

Записването за фотосесия сесия става със закупуването на ваучер. Информация за свободни часове на тел.0888-746-528

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00